HD English line


Нам важлива Ваша думка!

Залишайте свої відгуки, коментарі та пропозиції.
Ми прагнемо бути найкращими для Вас!


Додати відгук


Місто

Центр


Відгуки


#92 Харківвул. Сумська, 37-БИрина Слынько 15.06.2017, 11:39
Хочу выразить огромную благодарность вашему центру. Мы с сыном Олегом ходили к вам на занятия на Сумской в городе Харькове, когда он был маленьким карапузом. Нам очень нравилось и мы еще сами дома занимались. Потом мы приехали в Дублин, Ирландия. У сына в прескуле вообще никаких проблем с языком не было. Быстро научился читать. Но самое главное: несколько дней назад он сдавал тест в университете, чтобы попасть в специальную программу для одаренных шестилеток. Все задания были на английском, надо было подобрать синонимы или определения слов. Набрал 97 процентов. Я так довольна, что мы к вам ходили и занимались английским с рождения. Кстати, ваши книги до сих пор храним на память
#91 Львіввул. Щирецька, 36Vika Kondratskaia 01.09.2016, 08:51
Дуже кльово! Мені 11 років, а я вже на Teen Choices. Я в шоці. Обожнюю Хелен Дорон.
#90 Стрийвул. Валова, 1ЛІДА 27.04.2016, 20:08
чудова школа.дуже задоволені.
#89 Стрийвул. Валова, 1Катруся 26.04.2016, 19:11
Я люблю англійську мову за те що там дуже весело і цікаво. Я рекомендую на англійську HelenDoron.
#88 Київбульв. Кольцова, 14-ЕОксана 25.04.2016, 19:07
Дуже вдячна школі в мене ходить двоє дітей.Діти завжди задоволені,а це для мене найголовніше.☺
#87 Стрийвул. Валова, 1Настя 22.04.2016, 12:12
I love HelenDoron!!!!!!
#86 Стрийвул. Валова, 1Маряна 18.04.2016, 15:12
Дуже вдячна школі Helen Doron за свою доню.Пісеньки співаємо, пам'ять тренуємо цікавими іграми,великий словниковий запас слів. Дуже задоволні і вдячні викладачу Соломії. Рекомендуємо!!!
#85 Київвул. Раїси Окіпної 4-БНаталія 18.04.2016, 08:28
Дякую!Відвідуємо 3рік центр і дуже задоволені результатом!
#84 Одеса Olga Zaharchuk 18.04.2016, 08:04
Донька в захваті від занять! За кілька місяців з нульового рівня дуже помітний прогрес, заняття в цікавій для дитини формі, викладач Інна -the best!!!
#83 Львіввул. Шевченка, 313Батьки Юлічки 13.04.2016, 19:06
Щира подяка Helen Doron за допомогу нашій донечці у вивченні англійської. Бачимо хороші результати навчання. Дуже дякуємо колективу за вміння цікаво та доступно подавати матеріал.Хай Вам щастить.
#82 СтрийХристина 08.04.2016, 20:31
Мої дівчата з великим задоволенням ходять на заняття. Їм дуже подобається. Я дуже рада, що є така школа і в нашому місті. Ви молодці!!!
#81 Львіввул. Щирецька, 36Маргарита 08.04.2016, 12:39
Я і моя менша сестра Уляна із задоволенням ходимо на англіську.Я вчуся в Мар'яни,УЛЯНА- в Мирослави.РЕКОМЕНДУЄМО ВСІМ.
#80 Стрийвул. Валова, 1Ірина 05.04.2016, 18:12
Мої обидві донечки відвідують Ваші заняття з превеликим задоволенням вже більш, ніж 2 роки! Кажуть, що величезну роль має вибір вчителя. Нам у цьому дуже пощастило, бо наша Оксанка - the best!)
З повагою, Настуся, Євуся і мама Іра ).
#79 Київпр-т. Маяковського, 26Похил Анжеліна 05.04.2016, 08:23
Сину зараз 4 роки. 1 рік і шість місяців ходимо в школу Helen Doron. Результатами задоволені-дитина має певний словниковий запас, говорить прості речення, любить співати англійською. На заняття біжить із задоволенням. Вдячні нашому першому викладачу Вінник Юлії і теперішньому Олешко Марії. В школі приємна атмосфера.
#78 Стрийвул. Валова, 1Марта Стадник 04.04.2016, 19:54
Helen Doron - це єдине заняття, на яке моя дитина поспішає. Для мене це показник. Дякую чудовому колективу, а особливо улюбленій вчительці Оксані. )))
#77 Стрийвул. Валова, 1Батьки Валерії 01.04.2016, 17:06
Ми дуже задоволені успіхами нашої дитини. А також оригінальною ситемою навчання. Ми ми вдячні вчителям за їхнє терпіння. Бажєм процвітання школі Helen Doron.
#76 Львіввул. Шевченка, 313Наталія 31.03.2016, 15:20
Відвідуємо заняття з англійської мови 1 рік. Дитина із задоволенням ходить на навчання))) приємні викладачі та адміністратор.
#75 Львіввул. Шевченка, 313Наталя 31.03.2016, 15:19
Моїй дитині 4 роки, відвідуємо заняття в Helen Doron вже другий рік, хочу відзначити ефективність даних курсів, дитина має достатній словниковий запас слів як на свій вік, завжди з радістю відвідує заняття, які завжди є веселими і цікавими. Окремо хочу подякувати викладачу Тетяні за професійний підхід до дітей та терпіння!)
#74 Вишневевул. Л. Українки, 74-ВИрина 31.03.2016, 07:45
Ходим в школу второй год. Дочке 4 года, уже большой словарный запас. Поет песенки, рассказывает стишки на английском. Учителя очень хорошие, вкладывают душу в свою работу. В школе прекрасная атмосфера, уютно, красиво. Есть игровая комната, детки перед занятиями могут поиграть. Очень чисто и светло, что для меня, как для мамы, очень важно. Дочка ходит с удовольствием. Школе процветания и спехов! Рекомендую всем!
#73 Львіввул. Шевченка, 313Святна Юлія 29.03.2016, 08:58
Наша донечка ходить перший рік в школу Helen Doron. Дитина дуже задоволена і завжди з радістю іде на всі уроки. Подобається стиль викладання, бо навчання проходить в ігровій формі, а так як діти ще маленькі, то їм дуже цікаво. Радимо усім.
#72 Стрийвул. Валова, 1Марта 28.03.2016, 18:17
Якщо є бажання та готовність працювати,Helen Doron навчить вас вільно розмовляти англійською!
#71 Львіввул. Шевченка, 313Олексій 28.03.2016, 16:29
Клас!!! :D
#70 Київбульв. Кольцова, 14-ЕДмитрий Григоренко 28.03.2016, 10:56
Я отец 5-летнего детеныша. И, отдав своего сына в школу Helen Doron,я по сути переложил свою ответственность за его обучение английскому на преподавателей. И длительное время не сильно вдавался в его успехи в изучении языка: нравится ходить на занятия - ну и отлично. Однако после того как ребенок поехал к бабушке и на детской площадке с блеском прошел тест на знание английских слов от детей старше его на 3-4 года, я остался под впечатлением. И это дает мне повод и в дальнейшем доверять этой чудесной школе. Со своей ответственностью они справляются на все 100%. Спасибо!
#69 Київвул. Василя Касіяна, 2/1Виталий 24.03.2016, 19:19
Посещаем школу с осени 2015. Дочь ходит с удовольствием. Знания подаются в игровой форме, восприимчивой для детей. (песни танцы конкурсы). В группе около 8 детей. Мы очень довольны.

Отдельное спасибо за бублики :-) .
#68 Львіввул. Шевченка, 313Леся 24.03.2016, 17:20
Ми ходимо в Helen Doron другий рік.Дуже задоволенні.Завжди привітні адміністратори та викладачі,чисті та затишні класи,а основне- методика викладання.За допомогою ігор,мультфільмів,малювання педагоги прищеплюють відповідні знання дітям.Основне для засвоєння англійської мови-це мовне середовище.Особливий респект- майстер-класи. Моя донька була майже на усіх.Рекомендую усім.
#67 Львіввул. Шевченка, 313настя федишин 24.03.2016, 17:14
мені дуже подобається англійська мова в helen doron.таня найкращий вчитель
#66 Львівпр-т. В.Чорновола, 67-ГЖук Любов 24.03.2016, 09:38
усім рекомендую))) дітям дуже подобаються заняття)
#65 Львівпр-т. В.Чорновола, 67-ГЖук Любов 24.03.2016, 09:34
Уже третій рік відвідуємо школу Helen Doron. Моїм дітям дуже-дуже подобається, біжать самі із задоволенням і заняття відвідують також самі . Методика просто супер! Велечезне дякую нашим вчителям Ромі і Іванці і Христинці.Усім рекомендую)))))
#64 Львівпр-т.В.Чорновола, 67-ГСоломія 24.03.2016, 09:29
Доця ходить із задоволенням. Сама нагадує, що треба послухати пісеньки. А мені подобається уважність вчителів (особливо нашого викладача, Христини). Дякуємо!
#63 Львіввул. Шевченка, 313Анна 24.03.2016, 07:09
Моя донечка Ліза відвідує заняття з трьох років, зараз їй 6,5;) Спочатку ми навчалися на Чорновола, а коли відкрився навчальний центр у Рясне - перевелись поближче додому. Моя дитина впродовж цього часу із великим бажанням відвідує заняття і я бачу, як їй подобається вивчати англійську мову. Методика Хелен Дорон справді,прививає дітям любов до вивчення мови. За цей час ми досягли значних результатів: досить великий лексичний запас, вже читаємо,пишемо прості англійські слова, із задоволенням дивимося мультфільми англійською!
Велике дякую від мене і Лізи Романі Савці та Оксані Якимишин )
#62 Львіввул. Переяславська, 19/1Леся 24.03.2016, 06:22
Дитині дуже подобається!супер!
#61 Львіввул. Переяславська, 19/1Галина 23.03.2016, 22:45
Дякуємо педагогам і персоналу за приємну атмосферу,розуміння і професіоналізм.Індивідуальний підхід до дитини.Окрема подяка Ірині.Дитина навчається 2 роки і їй дуже подобається,особливо з нетерпінням чекає англомовного табору.Бажаємо творчої наснаги і позитиву!
#60 Львіввул. Переяславська, 19/1Ольга Буряк 23.03.2016, 19:25
Моєму синові дуже подобається навчання в цьому центрі. Навчання проходить в цікавій грайливій формі. Дуже приємні і привітні дівчата. Дякуємо Вам !
#59 Вишневевул. Л. Українки, 74-ВМарковская Ксения 23.03.2016, 17:39
Мы занимаемся уже больше полугода. Что больше всего нравится это то, что занятие проходит динамично, очень много двигаются в процессе занятия, этот очень хорошо. потому как в этом дети не могут сидеть без движений больше 10 минут. каждый урок новая простая поделка, которая дает возможность развивать детскую фантазию и креативность. Молодые преподаватели отлично ладят с детьми и подают материал доступно и легко. Ребенок очень доволен и ждет с радостью каждое занятие. Единственно чего хотелось, чтоб иногда были занятитя с носителями языка. большое спасибо за отличную работу.
#58 Львіввул. Щирецька, 36Магдалена 23.03.2016, 17:17
Син займається із великим задоволенням, із великим задоволенням збирається і іде на заняття) Одне задоволення слухати як дитина говорить і співає на англійській мові. Деколи, навіть, ми вчимося в сина деяким словам. Окрема подяка п. Мар'яні!
#57 Львіввул. Щирецька, 36Божена Мельник 23.03.2016, 16:35
Ходимо в школу вже 7 місяць і є результати навчання. Програма в школі цікава, моїй донечці все подобається. Дякую вчительці Мар'яні за гарне навчання і вміння знайти підхід до дітей. Рекомндую всім Helen Doron!!!
#56 Харківвул. Героїв Праці, 26Валерия 23.03.2016, 15:51
Занимаемся второй год, очень довольны преподавателями! Водила ребёнка в разные школы по изучению английского языка, теперь с уверенность могу сказать что лучше Helen Doron не найти
#55 Львіввул. Переяславська, 19/1Iryna Byjik 23.03.2016, 14:31
Дякуємо за гарну і цікаву роботу з дітками)Окрема подяка колективу.
#54 Львіввул. Переяславська, 19/1Леся 23.03.2016, 11:13
Займаємось в центрі вже пів року. Дитині дуже подобається, завжди с задоволенням поспішає на заняття, а головне ми бачимо результат))) Дякую за Вашу роботу!
#53 Львіввул. Переяславська, 19/1Підгайна Юлія 23.03.2016, 08:53
Синочку 7 років, він із задоволенням біжить на кожне зайняття! Відгуки тільки позитивні! Рівень знань англійської значно покращився! Загалом, сама атмосфера позитивна, завдяки роботі і персоналу, і вчителів! Зповагою, мама Павлика!
#52 ЛьвівСихів, пр-т. Червоної Калини, 62-АМаркіян 22.03.2016, 16:03
Організовані викладачі,доступно пояснюють тему. Мені дуже подобаються заняття в Helen Doron :-)
#51 Вишневевул. Л. Українки, 74-ВБур Алина 22.03.2016, 11:07
Дитина з задоволенням відвідує цікаві заняття. Завжди тепла, доброзичлива атмосфера. Тут дають не лише знання, але й прививають любов до мови, якої вчать!!!
#50 Київвул. Драгоманова, 29Ірина 21.03.2016, 21:01
Мм дуже вдячні,особлмво вчительці Катерині, за цікаві та пізнавальні уроки. Наша дитина з великим задоволенням відвідує центр!!!!
#49 Львіввул. Щирецька, 36маряна щепанюк 21.03.2016, 18:19
дякую
#48 Львіввул. Щирецька, 36маряна щепанюк 21.03.2016, 18:17
Хелен Дорн- це №1 у світі по вивченню англійської для діток! Ми ходимо зі січня а знаєм уже багато і рахувати і слів багацько і пісень! а найголовніше що дитина любить англійську як маму рідну!велику в
дячність висловлюєм Олічці Шаран!!!!!моя Неля її просто обожнює!Тільки ХЕЛЕН ДОРН!!!!!!!!!!!

з повагою мама Нелічки!
#47 Львіввул. Переяславська, 19/1Ольга 21.03.2016, 16:19
Мої донечки 5 і 8 років в центрі вже півроку. Помітила, що сильно збагатився словниковий запас, починають будувати речення, динамічні заняття сприймаються з великим захопленням, що в підсумку дає хороші результати. Юлі-респект!
#46 Вишневевул. Л. Українки, 74-ВБур Алина 21.03.2016, 16:15
Навчаємось з початку навчального року. Дуже задоволені атмосферою та результатами роботи. Якщо завдання стоїть привити любов до мови, то це точно зможуть зробити в HELEN DORON.
УСПІХІВ!!! НЕХАЙ ЩАСТИТЬ!!!
#45 Львіввул. Вашингтона, 8Марта 18.03.2016, 18:23
Дуже подобається атмосфера в навчальному центрі і індивідуальний підхід до кожної дитини. Син з задоволенням відвідує кожне заняття.
#44 Львіввул. Щирецька, 36Олександр 18.03.2016, 18:07
Все добре, дякую Оксані за добре навчання
#43 Львіввул. Щирецька, 36Marjana 17.03.2016, 20:45
дуже вдячні вам і вашим чудовим викладачам за те що моя дитина за місяць вивчила слів,більше чим я у школі.
#42 Київвул. Василя Касіяна, 2/1Жанна 17.03.2016, 20:32
Дочка, Ярина другой рік відвідує заняття. Кожне заняття як розвага, навчання без зусиль. Навчання в формі гри, діти не помічають як вивчають мову. Окремо хочу відмітити викладача, нашу улюблену Женю та адміністратора Дашу, яка з посмішкою ангела може вгамувати наших вундеркіндів.
#41 ЛьвівСихів, пр-т. Червоної Калини, 62-АВвталій 17.03.2016, 18:22
Ми дуже задоволені англійською з Helen Doron. Усім успіхів у навчанні.
#40 Львів Холод Наталя 17.03.2016, 15:06
Helen Doron відвідуємо з жовтня 2016! З початку донечка як і кожна дитина привикала до такого типу занять (а це було легко, так як заняття проводяться в ігровій формі)))) В Helen Doron чудові викладачі англійськоі мови, про що свідчить наш викладач Мар'яна! Донечка прекрасно сприймає методику викладання і з кожним місяцем видно результати! Вдома частіше чути англійські слова, з задоволенням прослуховує уроки англійськоі, одним словом нам дуже подобається) І в подальшому ми будемо відвідувати і переходити на інші етапи) Хто бажає, щоб його дитина володіла іноземною мовою, рекомендую ( принаймі попробувати, бо не всі діти одинакові, і знайдуться такі, що ім не підійде така методика)!
#39 Київвул. А. Ахматової, 35-БНаталія 16.03.2016, 16:42
Моя донька відвідує заняття з вересня. Завжди йде з задоволенням до улюбленої вчительки Наталії Федорук. Заняття завжди проходять в цікавій, ігровій формі. Значно збільшився запас слів. Пісеньки співаємо на УРА! Приємне враження справляють адміністратори ))). Подобається організація тематичних св'ят. Надіємося на літній табір)))). Дякую.
#38 ЛьвівСихів, пр-т. Червоної Калини, 62-ААндрій Паламар 15.03.2016, 18:26
Англійська Helen Doron це круто.Там цікаво.Хороша методика
#37 Київвул. Драгоманова, 29Stepan 15.03.2016, 17:55
The best school for our baby! ☺
#36 Київпр-т. Героїв Сталінграду, 24-А, секція 2Olya 15.03.2016, 16:50
Навчаємось другий рік.За цей період замітно покращилися знання англійської мови! Заняття проводяться в ігровій формі діти за допомогою цього більше розвиваються навчаючись.Всім рекомендуємо школу Helen Doron!
#35 Київвул. Є. Чавдар, 8Олена 15.03.2016, 14:37
Величезне Спасибі центру на Чавдар! Спасибі адміністратору Даші за усмішку та вчасні рекомендації щодо графіка занять та викладачу Діані за продуктивні уроки! Дитина біжить на курси з задоволенням!!!! Тут чудова атмосфера!Успіхів вам та процвітання!!!!
#34 Київвул. Майорова, 7, секція 1Алла Іванова 15.03.2016, 12:14
Уже третій рік відвідуємо школу Helen Doron. Моїй дитині дуже-дуже подобаєть, біжить сама із задоволенням і заняття відвідує також сама (їй 3 роки). Методика просто супер! Велечезне дякую нашій вчительці Анічці Назаренко, вона така умніца, дуже гарно подає матеріал, "достуковується" до кожної дитини! Керівник Тетяна все продумала до найменших дрібниць, тому дитина в центрі дуже комфортно себе відчуває! А адміністратор Вікторія сама люб'язність, в усьому завжди допоможе! Усім раджу саме наш центр! Хотілося б не лише англійську так вивчати, а й інші мови!
#33 Київвул. Є. Чавдар, 8Інна 15.03.2016, 11:44
Ми почали ходити нещодавно в Helen Doron за адресою Чавдар 8. Нам дуже подобається, а дитина після занять повторює слова і деякі пісеньки "наспівувує". Вдячні нашому вчителю Каті за терпіння і витримку, а також за Знання!
#32 Львіввул. Щирецька, 36Крючкова Оксана 15.03.2016, 09:06
Ми навчаємося за методикою helen doron вже другий рік. Завдяки професійному, відданому і творчому підході Міріі Дубровіноі, я бачу чудові результати у моєі дитини. Всі викладачі викладаються на 100%. Рекомендую всім знайомим.
#31 Київвул. Василя Касіяна, 2/1Олег 14.03.2016, 11:52
Мені дуже подобається англійська Helen Doron, а особливо, мій викладач Аня. І дякую Даші за бублики!
#30 Львіввул. Щирецька, 36Крижановська Оксана 14.03.2016, 08:18
З вересня 2015 р. син відвідує заняття з англійської мови Helen Doron. Вже після першого місяця занять я побачила певний результат. Заняття проходять в цікавій для дітей формі: ігри, танці, співи, різні завдання і все лише на англійській мові. Особисто мені подобається,що є чітка програма по якій діти навчаються. Велика подяка п.Оксані,яка вміє зацікавити та навчити діток. Син із задоволенням ходить на заняття.
#29 Львіввул. Щирецька, 36Polishchak Julia 13.03.2016, 13:52
I love Helen Doron English and my teacher Oksana)
#28 ЛьвівСихів, пр-т. Червоної Калини, 62-АОксана 13.03.2016, 13:21
Мої дітки відвідують заняття Helen Doron з 2 років. Зараз старшій 6 р - результати суперові, - пишемо і помаленьку читаємо. Діти біжать на заняття із задоволенням)) Так тримати! Хочу сказати, що ціна відповідає якості - це без сумніву!
#27 Київвул. Василя Касіяна, 2/1Микола 12.03.2016, 16:10
Школа просто супер. Дякуємо.
#26 Львіввул.Щирецька, 36Олена Троцько 12.03.2016, 07:43
Я люблю Helen Doron. Я багато там навилася. І ще мені подобається моя вчителька Оксана Костів. Вона дуже гарно пояснює. Я вже давно сюди ходжу і хочу далі ходити.
I love Helen Doron!
#25 Київвул. Василя Касіяна, 2/1Ірина 11.03.2016, 19:14
Наші двоє малюків відвідують уроки англійської Helen Doron. Але вони там не вчаться, а просто граються. А потім виявляється, що вони вже і говорять, і рахують, і пишуть, і читають англійською. Ще б так і математику вчити...
#24 Львіввул. Щирецька, 36Solomiya Symovonyk 11.03.2016, 18:19
Що це за школа HelenDoron? Ось вам відповідь: "Школа, яка навчає усіх дітей у світі англійської мови! Ну ... і звичайно,хто знає англійську мову, також може приходити!" :) :) :)
#23 Львіввул. Щирецька, 36Ліля 11.03.2016, 16:59
Моя дитина вже третій рік ходить в Хелен Дорон.Ми дуже задоволені.Програма,за якою навчають дітей надзвичайно результативна.Дитина добре знає англійську мову як на свій вік і любить ходити на заняття.Дуже приємний персонал,висококваліфіковані вчителі!
#22 Львіввул. Щирецька, 36Голованова Ольга 11.03.2016, 13:56
Супер заняття для малюків. Комфортна атмосфера. Хороші, позитивні викладачі, майстри своєї справи. Особлива подяка Оксані за її професіоналізм і підхід до дітей.
#21 Львіввул. Щирецька, 36Ольга Ловга 10.03.2016, 21:14
Хелен Дорон відвідуємо другий рік. Син з радістю біжить на заняття. Високий рівень викладання,багато різноманітних матеріалів, цікава методика, хороший підхід до діток і ДУЖЕ ХОРОШИЙ результат. Особливо велике ДЯКУЄМО викладачам Ользі та Мирославі - ви найкращі!!!!
#20 Харківвул. Героїв Праці, 26Соломія 10.03.2016, 21:11
Я займаюся англіською мовою чотири роки. В моїй сім'ї задоволені всі. Мені подобається що весь урок проходить на англіській мові. В моїй групі викладає Оля. Коли Оля грає з нами в ігри, то нам краще запам'ятовується тема, яку ми вивчаємо. Завдяки зайнятям в Хелен Дорон мені легко вивчати англійську мову в школі. З англійської мови у школі я часто отримую найвищу оцінку - 12 балів. Я хотіла б знати англійську мову так, як її знає наш викладач - Оля!
#19 Львіввул. Щирецька, 36Аня 10.03.2016, 18:49
Цей Helen Doron він є країна англійської мови раджу всім .Особливо дякую вчителям Оксані Костів,Мирославі Іванець,Олі Шаран.Що вони є такі хороші вчителі для дітей.В таборах.Helen Doron це місце там де можна навчитися Ангільйської мови.А потім поїхати куди завгодно.І там можна бавитись ,вчитись.Я раджу всім. Я дуже люблю це місце.
#18 Львіввул. Щирецька, 36Березовський Роман 10.03.2016, 17:50
Нам дуже подобається! Дитина ходить з задоволенням. Викладач Мирослава - молодець!!!
#17 Львіввул. Щирецька, 36Маркіян 10.03.2016, 14:02
Мені подобаються вчителі :D
Індивідуальне заняття краще за групові. Як запитають де займатись то пораджу це місце.

Організуйте краще вентилювання приміщень для очікуючих.
#16 Київвул. М. Ушакова, 1ВNatalia 10.03.2016, 13:17
Третій рік поспіль вчимо англійську з Helen Doron. Діти з задоволенням відвідують заняття, приймають участь у святкових виставах. Висококваліфіковані педагоги, привітні адміністратори створюють найсприятливіші умови для перебігу навчального процесу. Якісні та цікаві навчальні матеріали та інтерактивна методика навчання забезпечують швидке та якісне засвоєння навчального матеріалу. Висока якість освіти і прекрасна втмосфера. Це найкраща школа з вивчення англійської мови. Особисто для мене це підтверджується досягненнями власних дітей.
#15 Львіввул.Щирецька, 36ірина гук 10.03.2016, 09:18
В хелен дорон ми ходим вже третій рік.Задоволені всі.Велике дякую нашому викладачеві Дубровіній Марії за професійний підхід до наших діток. І ще хочу відзначити комунікабельність роботи працівників адміністрації. Для вивчення англійської відвідуйте Хелен Дорон.
#14 Львіввул. Щирецька, 36Олександр 10.03.2016, 09:09
Донечка другий рік відвідує школу Helen Doron. Уже бачимо хороші результати навчання. Дякую колективу за вміння цікаво та доступно подавати матеріал. Окрема подяка чудовій вчительці Мирославі Іванець.Рекомендую вас усім друзям.
#13 Київвул. М. Ушакова, 1ВУльяна 09.03.2016, 18:05
Очень классная Английская люблю учителей и персонал уютное помещение и всегда интерестно
#12 Київвул. Драгоманова, 29Катя 09.03.2016, 10:01
Очень нравиться нам на занятиях. Ребенок всегда бежит с восторгом. Преподаватели молодцы. Планируем ходить еще не один год.
#11 Львіввул.Вашингтона, 8Катя 08.03.2016, 12:33
Мені дуже подобаються заняття з англійськоі мови. Оля дуже гарний вчитель. Заняття проходять дуже цікаво.
#10 Київвул. М. Ушакова, 1ВЕкатерина 05.03.2016, 09:33
Наш ребенок с удовольствием посещает занятия трижды в неделю. Здесь есть все для развития и радости: квалифицированные педагоги с прекрасным игровым подходом к деткам, уютные помещения, закуток для игр и много друзей, мультяхи и игры онлайн, праздники - английский с Helen Doron стал частью нашей жизни и мы за это благодарны!
#9 Київвул. Є. Чавдар, 8Tetyana Mihina 04.03.2016, 19:36
сину дуже подобається
#8 Київпр-т. Героїв Сталінграду, 24-А, секція 2Игорь 04.03.2016, 14:09
Мне нравится мой приподаватель Ира!
Тут очень прикольно обучатсчя!
Мне нравится это место!
#7 Львіввул. Вашингтона, 8Настя Гера 01.03.2016, 17:53
Супер!
#6 Харківвул.Героїв Праці, 26Ника 01.03.2016, 17:36
Дочь занимается первый год в г. Харькове на Салтовке в возрастной группе 6 лет. Ника ходит с большим удовольствием на занятия и не пропускает. Очень нравиться атмосфера занятий и преподаватель Оля. Дома поет и слушает песни, с удовольствием делает задания. Мы видим желание ребенка заниматься и результат этих занятий.
#5 Київвул. Майорова, 7, секція 1Людмила - няня двух замечательных девочек Али и Аси 25.02.2016, 17:24
Выражаю глубокую благодарность нашему преподавателю Ане, администратору Виктории и руководителю Татьяне за доброжелательное, внимательное и позитивное отношение к каждомутмосфере ребенку и родителю. Любые вопросы решаются квалифицированно, с индивидуальным подходом. Учебный центр мы посещаем уже второй год. Моим девочкам очень нравится заниматься на курсах Botty и PWW. У Ани занятия проходят в непринужденной, доброжелательной атмосфере. Аня может найти волшебный ключик к душе каждого ребенка, поэтому дети всегда после урока радостные и воодушевленные. Я считаю, что этот коллектив работает под дивизом: "Каждый ребенок - сказочник, разбудите его и услышите, как зазвучат струны его души."
#4 Київвул. Майорова, 7, секція 1Людмила - няня двух замечательных девочек Али и Аси 25.02.2016, 17:06
Выражаю глубокую благодарность нашему преподавателю Ане, администратору Виктории и руководителю Татьяне за доброжелательное, внимательное и позитивное отношение к каждому ребенку и родителю. Любые вопросы решаются квалифицированно и с индивидуальным подходом. Учебный центр мы посещаем уже второй год. Моим девочкам очень нравится заниматься на курсе Botty и PWW. У Анны занятия проходят в непринужденной, доброжелательной атмосфере. Аня может найти волшебный ключик к душе каждого ребенка, поэтому дети после урока радостные и воодушевленные. Я считаю, что этот коллектив работает под девизом: "Каждый ребенок - сказочник, разбудите его и услышите, как зазвучат струны его души."
#3 ОдессаДмитришина М. - мама Артема 09.02.2016, 11:28
Артемка ходит в школу Хелен Дорон с марта прошлого года - с 1 г. 4 мес.Занятия очень нравятся ребенку. Английский понимает, любит все песенки, с удовольствием повторяет и изучает. Рекомендуем всем эту школу, особенно если в ней такие преподаватели, как Севилья)))
#2 Одессабабушка Андрея Гриба 09.02.2016, 11:27
Мы в школу Хелен Дорон ходим с 3-х лет. Нам очень нравится методика преподавания, умение донести знания ребенку. Ребенок с удовольствием смотрим мультфильмы, которые немаловажны в усвоении материала. Очень грамотно подобран материал. Спасибо.
#1 Львіввул. Червоної КалиниДмитрук Уляна 04.02.2016, 13:08
Велика подяка Helen Doron (і особливо Ані) за те, що ви допомагаєте зростати моїй донечці у атмосфері позитиву.
Запишіться на безкоштовний урок